Мед Атлант

Педагогів Івано-Франківщини привітали з професійним святом. ФОТО

Сьогодні, 28 вересня, в Івано-Франківську урочисто привітали працівників освіти з професійним святом.

Серед запрошених – представники освітніх закладів області: учителі і вихователі, керівники навчальних закладів, методисти, ветерани педагогічної праці, викладачі вищих навчальних закладів та професійно-технічної освіти.

Під час урочистостей педагогам Прикарпаття вручили нагороди за вагомий внесок в педагогічну науку, розвиток дошкільної, середньої, позашкільної та професійної освіти, упровадження нових передових технологій у навчання і виховання, досягнення високих результатів у праці.

Відтак, обласною педагогічною премією імені Мирослава Стельмаховича нагороджено директора Липовецької ЗШ Василя Адрейківа, учителя початкових класів приватної школи «Перша ластівка»  Ларису Загрійчук  та методиста Коломийського педагогічного коледжу Михайла Ходака.

З нагоди свята відзнаку обласної державної адміністрації та обласної ради отримала  Марія Мрічко, заступник директора з навчальної роботи Солотвинської санаторної школи-інтернату. Також сьогодні більше 30 педагогів Івано-Франківщини були нагороджені грамотами та грошовими преміями.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...