Мед Атлант

Житель Прикарпаття намагався викрасти 200 літрів дизпалива з території державного підприємства

Днями на гарячу лінію «102» Галицького відділення поліції надійшло повідомлення від начальника охорони одного із державних підприємств про те, що з їхньої території працівник намагається незаконно вантажним автомобілем викрасти дизельне паливо.

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події, де й задокументували факт вчинення крадіжки. Проведеними заходами поліцейські встановили особу зловмисника — це 45-річний мешканець м. Бурштин, працівник підприємства.

Як з’ясувалося, зловмисник самостійно, без дозволу водія вантажного автомобіля цього підприємства завантажив на причіп 10 полімерних каністр ємкістю 20 л кожна заповнених рідиною із різким запахом дизельного пального. Та в подальшому чужими руками мав намір вивезти паливо з території станції та викрасти, але його діям завадили працівники охорони, котрі на пропускному пункті, затримали зловмисника та викликали поліцію. Правоохоронці в ході першочергових заходів з’ясували особу причетного до злочину, — повідомляють у прес-службі ГУНП в області.

У скоєному лиходій зізнався, крадене пальне вилучили та повернули на підприємство.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Читайте також: Вивезли в ліс, роздягнули та змусили розказувати вірші: на Прикарпатті група осіб познущалася над двома підлітками

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...