Мед Атлант

За відпочинок на новорічні свята 23-річний франківець заплатив шахраям завдаток

Вчора, до Івано-Франківського відділу поліції звернувся 23-річний потерпілий, який повідомив, що невідома особа шахрайським способом заволоділа його грошовими коштами.

Під час проведення слідчих дій правоохоронцями було встановлено, що заявник через інтернет на сайті «ОЛХ» знайшов оголошення про здачу будинку для відпочинку на новорічні свята в Закарпатській області. Чоловік, в свою чергу, зателефонував за вказаним на сайті номером, узгодив ціну та перерахував вищевказану суму, як завдаток, на банківський рахунок шахрая. Після цього потерпілий вирішив переконатись, чи кошти прийшли на рахунок. Але зв’язок із іншою стороною уже був відсутній. Коли чоловік зрозумів, що потрапив до рук шахраїв, одразу ж звернувся до поліції. Про це повідомили в ГУ НП в Івано-Франківській області.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб-шахраїв, місце перебування та притягнення до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Цирк поїхав, а сміття залишилось: у мережі оприлюднили фото гастролів “Кобзов” в Франківську

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...