Мед Атлант

В обласній раді підняли питання щодо “тривалого призначення” директора департаменту охорони здоров’я

У п’ятницю, 1 грудня, відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків. Окрім іншого, чиновники розглянули проект рішення «Про звіт голови обласної держаної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою облдержадміністрації».

Зі звітом голови облдержадміністрації коротко ознайомив заступник голови ОДА Богдан Кобилянський. Втім, у голови комісії Миколи Палійчука було декілька запитань щодо цього проекту. Зокрема, вони стосувалися тривалого «непризначення» директора департаменту охорони здоров’я та директора департаменту соцполітики.

Довший час у департаментах «виконуючі обов’язків». З чим це пов’язано? Як наслідок непризначення головних лікарів лікувальних закладів , — сказав Микола Палійчук.

На що Богдан Кобилянський відповів, що в Депарманту соцполітики невдовзі буде директор:

Конкурс вже провели. Буде призначений на цю посаду колишній міський голова Тлумача. Щодо департаменту охорони здоров’я — це компетенція голови (ред. —облдержадміністрації), —відповів Богдан Кобилянський.

Відтак, Микола Палійчук сказав Богдану Кобилянському, що це питання буде підняте на сесії і голова дав пояснення по кожному з цих фактів.

Зазначимо, що зараз виконує обов’язки керівника департаменту охорони здоров’я Микола Стовбан.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...