Мед Атлант

Марцінків незадоволений прибиранням Івано-Франківська, бо всюди сміття

Сьогодні, 19 грудня, розпочалася оперативна нарада у міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Окрім іншого, чиновники обговорили питання щодо комунальної політики.

Руслан Марцінків скаржиться, що Михайло Смушак (директор департаменту житлової, комунальної політики Івано-Франківської міської ради) закупив на громадські зупинки незручні урни й там постійно багато сміття. Мер покритикував прибирання вулиць і просить уважніше ставитися до чистоти в місті.

Начальник управління транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради Олег Ганчак каже, що зупинки прибирають, але в ці урни містяни зносять сміття з домогосподарств.

Треба змінювати урни, ці недобрі. Наступного року закупимо нові, більші – каже Ганчак.

Проте Михайло Смушак каже, що урни на зупинках не для того, аби туди франківці сміття зносили. Руслан Марцінків на його слова відрізав:

Не забувайте, де ми живемо. Україна змінюється поступово.

Щодо кількості працівників з благоустрою у місті, начальник Муніципальної дорожньої компанії Віталій Бурко каже, що вони вже набрали 60 прибиральників, тобто на 30 більше, ніж було на початку року, але людей надалі не вистачає. На що мер заявив, що варто їхати в села, ставити палатки і агітувати працювати на благо міста.

Читайте також: В Івано-Франківську побільшає спортивних майданчиків

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...