Мед Атлант

“Як можна додуматися ставити піротехніку серед людей”, — студенти обурені відсутністю правил безпеки під час відкриття ялинки

Вчора, під час офіційного  відкриття головної ялинки Івано-Франківська на Вічевому майдані частина святкового феєрверку влучила у голову 17-річної дівчини.

Дівчина на деякий час втратила свідомість від удару, її забрали медики швидкої допомоги до до Івано-Франківської ОДКЛ. Студенти прикарпатського університету висловлюють своє обурення з цього приводу. Зокрема, студент Тимур Фараджев від імені спільноти ПНУ life ставить запитання міському голові, як можна було знехтувати правилами безпеки та поставити піротехніку серед натовпу людей.

Також студенти не можуть зрозуміти, чому під час відкриття міської ялинки організатори вирішили використати піротехніку.

Якого дива на четвертому році війни, коли військові волонтери просять громадян не використовувати піротехніку, мерія як взірець поведінки для містян організовує запуск гучних феєрверків та ще в середмісті? Як у Вас вистачає сміливості це робити?— запитує студент.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...