Мед Атлант

Марцінків незадоволений безпекою на вулиці Незалежності

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків незадоволений безпекою на стометрівці. Очільник міста обурився, що на вулицю Незалежності може вільно заїхати будь-яке авто, а в’їзд на центральну частину міста не перекривають навіть у святкові дні.

Я гуляв стометрівкою 6 числа ввечері, намагався знайти в кого ключ від шлагбаума, а виявилося, що він не закритий. Шукав в кого ключі, так і не знайшов. Що за халатність: чи забули, що трапилося кілька років тому, коли п’яний молодик влетів на авто у натовп біля ялинки? А ще я не побачив на стометрівці жодного патруля. Ніхто не дбає про безпеку людей, – обурився Марцінків.

Мер додав, що в місті 105 правоохоронних служб і жодна з них не подбала про безпеку найцентральнішої вулиці міста.

Може там Влізло (керівник Управління з питань надзвичайних ситуацій у місті, – прим.авт.) не ходить? Чи інші правоохоронні служби? Закрийте вулицю. Я не хочу слухати про те, що туди якийсь ярмарок не зможе заїхати. Поставте стовпчики і убезпечте людей, – сказав Марцінків.

Також мер дав доручення ретельніше патрулювати вулицю і закріпити за стометрівкою постійний патруль.

Вчепіть той значок і ходіть туди-сюди. Свята ще не закінчились. Це лише початок, – звернувся Марцінків до патрульних.

Випадок, про який згадав Марцінків трапився в 2013 році. 1 січня 2013 року близько 4-ї години ранку невідомий водій “дев’ятки” наїхав на групу людей, які святкували Новий рік біля центральної ялинки міста в Івано-Франківську. Внаслідок наїзду тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 8 осіб.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...