Мед Атлант

В Центрі реабілітації диких тварин чекають на волонтерів

В Центрі реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку потрібні волонтери.

Всі проекти на підтримку Центру реалізовуються на громадських засадах, відтак активісти, які давно вже допомагають з реабілітацією тварин, шукають підтримку серед небайдужих прикарпатців.

З усіма викликами впоратись дуже складно. Іноді достатньо щирого бажання небайдужих людей допомогти, щоб впоратись з безвихідними ситуаціями, де навіть гроші безсилі, як це мало місце з улаштуванням відеотрансляції з ведмежого вольєру. Дуже потрібна Ваша всебічна допомога! Відгукніться, якщо маєте бажання стати членом команди! Просимо дати про себе знати в приватному повідомленні, зазначивши контактні дані та вид волонтерської допомоги, яку могли б надати, — повідомляють в Eco-Halych: Wildlife Rehab Реабілітація дикої природи.

Активісти також зазначають, що найближчим часом вони планують великий проект з будівництва другої секції ведмежого вольєра, відтак, потрібна фізична допомога чоловіків.

Також плануються дослідницькі проекти. Іноді дуже необхідна допомога волонтерів з різних місць України, наприклад передати поранену тварину тощо.

Читайте також: Україну на вихідних атакуватиме циклон — замете снігом

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...