Мед Атлант

На Прикарпатті за добу здали майже 20 одиниць зброї

На Прикарпатті громадяни продовжують добровільно здавати зброю.

Як повідомляло “МІСТО“, протягом квітня у Франківську можна добровільно здати зброю. З 1 по 30 квітня громадяни, які незаконно володіють зброєю та боєприпасами, мають змогу добровільно здати її до поліції, уникнувши кримінальної відповідальності.

Вчора, 3 квітня, жителі Долинського, Коломийського, Городенківського, Надвірнянського, Галицького, Косівського районів та Івано-Франківська принесли до поліції п’ять рушниць, тринадцять револьверів та 341 шт. набоїв, а також різноманітні ножі, повідомили у прес-службі ГУНП.

Така активність громадян зумовлена усвідомленням відповідальності у разі виявлення незаконного зберігання зброї, а також можливої небезпеки при необережному або невмілому поводженні.

До слова, якщо громадяни у вказаний термін добровільно здадуть до територіальних підрозділів поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то після оформлення відповідних документів, матимуть можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Читайте також: Рукопашний бій, зброя та затримання злочинців: як у Франківську тактико-спеціальні навчання провели. ВІДЕОСЮЖЕТ 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...