Мед Атлант

У Пасічній запустили нову насосну станцію, яка забезпечуватиме питною водою весь мікрорайон

Сьогодні офіційно запустили нову насосну станцію в мікрорайоні Пасічна (вул. Целевича) в Івано-Франківську. До цього вона працювала у тестовому режимі.

Про це міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

Ніяких проблем з роботою пристроїв і механізмів не було, отож тепер насоси запрацюють на повну! Подивитись на роботу станції і перейняти досвід приїхали комунальники з водоканалу Кишинева (Молдова). Потужностей старої насосної станції, яка забезпечувала питною водою мікрорайон, вже замало, особливо з перспективами розбудови. Тому в актуальності нової насосної станції ніхто не сумнівався, особливо мешканці мікрорайону, які на собі відчували певні проблеми з водопостачанням.

Будівництво об’єкту розпочав колишній керівник водоканалу Микола Саєвич, його справу продовжив нинішній – Роман Кімачук.

Нова станція видаватиме 30 тисяч кубометрів на добу і забезпечуватиме питною водою близько 35 тисяч людей. До будівництва долучились підприємці-забудіники. Також дякую за підтримку депутатам від округу Роман Харук та Aндрій Строїч. День міста – це не лише веселі заходи, але й гарні подарунки громаді, що залишаться тут на роки і зроблять життя громади комфортнішим, – написав мер.

До слова, на території станції висадили молоді дерева.

Читайте також: У Франківську відкрили платформу для розвитку міських просторів. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...