Мед Атлант

Казкові герої, концерти, фестиваль “Дрібнота”: як у Франківську відзначать День захисту дітей

29 травня під час оперативної наради у міського голови Івано-Франківська чиновники доповідали про підготовку заходів до відзначення Дня захисту дітей.

За словами начальника служби у справах дітей Зої Сливки, 1 червня з 14:00 до 17:00 на майдані Шептицького відбудеться Свято в Дитячому містечку. Також 1 червня о 12:00 ОТБ “Галичина” транслюватиме телеверсію “Я маю право” для дітей – “Права дітей – казковим героям”.

2 червня з 9:00 до 17:00 служба у справах дітей організовує дитяче свято у парку Шевченка.

Директор департаменту молодіжної політики та спорту Віталій Матешко доповнив, що 1 червня на Вічевому майдані з 11:00 до 13:00 теж триватимуть святкові дійства.

Вокальні виступи, фітнес-руханка, фейс-арт, майстер-класи – це ще не повний перелік того, що планується у цей час, – каже Віталій Матешко.

Також 1 червня з 9:00 до 18:00 у парку Шевченка національно-патріотична акція для учнів “Соколи”. Вона буде цікавою для підлітків, які зможуть брати участь у різних майстер-класах, для них організують змагання зі страйкболу.

2 червня з 9:00 до 17:00 у парку відбудеться фестиваль для дітей “Дрібнота”.

Директор департаменту освіти та науки Ігор Смаль додав, що у дитячих садках проведуть спортивні забави для дошкільнят.

“Також є домовленість з кінотеатром “Люм’єр”, згідно з якою 300 дітей зможуть безкоштовно подивитися мультфільм “Зачарований принц”, – каже Ігор Смаль.

Директор департаменту культури Надія Загурська каже, що вони планують провести заходи у всіх мікрорайонах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...