Мед Атлант

Виборчий екватор міського голови Івано-Франківська: Марцінків розповів про ключові здобутки. ВІДЕО

31 травня в редакції газети “Західний кур’єр” міський голова Івано-Франківська Руслан Марцніків проводить прес-конференцію.

Зустріч з представниками ЗМІ присвячена екватору перебування його на посаді очільника міста.

Найбільший проектом за цей час у місті він називає будівництво ще одного моста на Пасічну.

 Нам вдалося почати його будівництво. Надіюсь, до кінця каденції він буде введений в експлуатацію. Ми почали активно розвивати комунальний транспорт. Закупили нові автобуси, тролейбуси. Теж  будемо продовжувати цей напрям, – каже Руслан Марцінків.

Ще окрасою міста, за його словами, стане реконструкція площі Міцкевича та вулиці Лесі Українки.

Те, що ремонтуються невеликі центральні вулички – теж вважаю позитивом. Мешканці зможуть побачити результати за кілька місяців.

Також міський голова задоволений тим, що вдалося відновити футбольну команду “Прикарпаття”. І зараз вона не просто функціонує, а ставить завдання вже в першій лізі.

Ще один напрям, яким я горджусь – будівництво дитячих садочків.  Цього року ми плануємо відкрити два. У селі Микитинці і будемо все робити, що на Миколая відкрити садочок на Хоткевича, – додає мер.

Назвав Руслан Марцінків і свою найбільшу невдачу на посаді:

Найбільша невдача – дуже хочеться, щоб багато було зроблено,а не все вдається одразу. Можливо треба було менше взяти на себе, щоб завершити все. Сьогодні ситуація з фінансами плачевна. Грошей фактично немає. Будь-яка влада, йдучи на вибори, централізує кошти. Тому зараз вони у міста обмежені. Ми змушені були взяти запозичення до міського бюджету, адже самі не могли би потягнути будівництво моста чи купівлю нових автобусів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...