Мед Атлант

“Термінатор” зіграє Беркута у карпатському бойовику

Знаменитий американський актор Роберт Патрік, який отримав найбільшу популярність завдяки ролі в серії фільмів про Термінатора, зіграє в українському фільмі головну роль.

Роберт Патрік виконає головну роль в історичному фільмі українського режисера Ахтема Сеітаблаєва “Захар Беркут”. На великих екранах Роберт з’явиться в образі народного героя з однойменної повісті Івана Франка.

Головний лиходій з легендарного фантастичного фільму “Термінатор-2” вже кілька днів публікує на своїй сторінці в Instagram фотографії зі Львова, Синевира і Карпат, де і проходять зйомки майбутньої стрічки, пишк  Lovely Life. 

Крім нього, у фільмі знімаються Томмі Фланаган ( “Гладіатор”, “Хоробре серце”) – він зіграє головного антагоніста – боярина-зрадника Тугара Вовка, Роккі Майерс ( “Люцифер”), Поппі Дрейтон ( “Хроніки Шаннари”), Олівер Треві і інші.

Разом з Сеітаблаєвим над стрічкою буде працювати співрежисер Джон Вінн, відомий по роботі з Гільєрмо дель Торо і компанією Marvel. До завдань голлівудських партнерів входить комунікація з міжнародним акторським складом і допомога з просуванням проекту на ринку в Північній Америці.

Історичний екшн “Захар Беркут” на великі екрани планують запустити в 2019 році.

Читайте також: “Via Carpatia”: Карпати прийматимуть міжнародний форум. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...