Мед Атлант

Міст через Бистрицю на дорозі Битків-Білозорина потребує негайного ремонту

Міст через Бистрицю Надвірнянську на дорозі Битків-Білозорина потребує негайного ремонту: голова сільської ради Биткова Василь Вінтоняк та голова сільради с. Пнів Василь Гладиш опублікували звернення на Президента України.

Текст звернення розмістив на своїй Фейсбук-сторінці Василь Вінтоняк. У зверненні йдеться про те, що міст через Бистрицю Надвірнянську у поганому стані – тріщини, вибоїни, розриви на з’єднувальних конструкціях мосту, опори пошкоджені через дію води.

Після сильних дощів ситуація погіршилася, частина берега біля мосту обірвалася.

 Внаслідок обриву, бурхлива течія води тепер плине повз опори мосту, що становить загрозу руйнування вказаної вище дороги за мостом та самого мосту в цілому.

Дана ситуація може призвести до катастрофічної ситуації, коли два населених пункти, а саме: частина села Пнів та повністю селище Битків Надвірнянського району Івано-Франківської області залишаться без транспортного сполучення з іншими населеними пунктами. Дорога, яка пролягає через вказаний міст є єдиною транспортною артерією до інших населених пунктів Надвірнянського району, в т. ч. міста Надвірна, тому можливості об’їзду даного мосту іншою дорогою немає”, йдеться у зверненні.

Голови сільрад просять Президента України вжити заходів щодо проведення ремонту мосту.

Звернення також відправили Прем’єр-Міністру України, в.о. Державного агентства автомобільних доріг України, голові Івано-Франківської ОДА, службі автомобільних доріг в Ів-Фр.обл., голові Надвірнянської РДА.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У ДСНС розповіли, як собака знайшла прикарпатського горе-грибника. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...