Мед Атлант

На Надвірнянщині водій легковика наїхав на людину і втік з місця події

16 вересня 2018 року орієнтовно 22:00 в селі Лісна Велесниця Надвірнянського району відбувся наїзд на пішохода.

Інформацію про інцидент оприлюднив депутат Надвірнянської районної ради Андрій Карманський.

У дописі йдеться про те, що водій-винуватець поїхав з місця пригоди. Наїзд, ймовірно, вчинив автомобіль Mercedes у кузові універсал, темного кольору. Можливо на іноземній реєстрації.

“Якщо ви були свідком події чи бачили схоже авто між 22:00 та 1:00 (16-17 вересня 2018 р.) у селах Верхній Майдан, Лісна Велесниця, Парище. Просимо надати інформацію до Надвірнянського відділу поліції чи нам у приватному повідомленні”, – закликає Андрій Карманський.

МІСТО дізналося, що потерпілий отримав травму голови і перебуває у важкому стані.

Поліція встановила обставини отримання тілесних ушкоджень 28-річним потерпілим і з’ясувала, що травми він отримав внаслідок наїзду невідомого автомобіля. В результаті оперативно-пошукових заходів за кілька годин особу втікача та його причетність до вказаної події встановлено. Ним виявився 25-річний водій легковика «Ауді А-6», місцевий житель.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...