Мед Атлант

Чоловіки викрали односельчанина та змусили його викрасти чужий автомобіль.ФОТО

На Закарпатті чоловіки викрали свого односельчанина, щоб той викрав чужий автомобіль.

22 березня до поліцейських надійшло повідомлення від 20-річної жительки смт. Ясіня Рахівского району. Жінка повідомила, що до неї додому зайшли невідомі чоловіки, які нанесли тілесні ушкодження її 35-річному чоловіку, заштовхали його в автомобіль та вивезли в невідомому напрямку.

Четверо мешканців смт. Ясіня, віком 30-46 років, викрали свого односельця, силою заштовхавши його в автомобіль “Mitsubishi Pajero”, а потім змусили його перевезти вантажний автомобіль “ЗІЛ” із території одного з приватних підприємств смт. Ясіня у визначене ними місце, – повідомляють в секторі комунікації поліції Закарпаття.

Обидва автомобілі – “Mitsubishi Pajero” та “ЗІЛ” правоохоронці вилучили та помістили на штрафмайданчик відділку поліції.

За фактом злочину слідчі Рахівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Двом із підозрюваних у злочині — 33-ох та 46-річному жителям смт. Ясіня вже оголосили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення.

Наразі триває слідство.

Нагадаємо, що на Прикарпатті затримали зловмисників, які викрали вантажівку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...