Мед Атлант

У Калуші перед відділом ДРАЦС буде святкова фотозона

Ще влітку калушани могли помітити, що територію біля Калуського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану розпочали облагороджувати.

Зокрема, раніше дорога була вкрита великою тротуарною плиткою, а тепер комунальники встелили її сучасною бруківкою. Також були розширені клумби. А нещодавно зафіксували, що перед входом у ДРАЦС встановили бетонні колони.
У коментарі журналісту «НК» начальник Калуського міськрайонного відділу ДРАЦС Ірина Очкур повідомила, що тут заплановано спорудити святкову фотозону, передає “Калуський формат“.

Благоустрій території перед нашим ДРАЦСом здійснюється за кошти з міського бюджету, – розповідає І. Очкур. – Депутати погодилися, що тротуар потрібно встелити бруківкою, а розширені клумби і фотозона додадуть святковості та урочистості цій території. Наразі клумби вже розширені, а от коли відбудеться насадження нових квітів залежить від особливостей рослин та погодних умов.

Щодо колон, які вже також встановили, то вони стануть основою для майбутньої фотозони. Планують, що ці колони будуть оповиті квітами або ж у зимову пору року гірляндами і стануть чудовим місцем, де можна буде зробити світлини на пам’ять. До слова, накриття над ними не передбачається.


Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...