Мед Атлант

У Івано-Франківську продовжують встановлювати розмітку доріг за технологією холодного пластику. ВІДЕО

У Івано-Франківську продовжують встановлювати розмітку доріг за технологією холодного пластику на вулицях Новгородській, Тичини та Франка.

Про це повідомляє на своїй сторінці у мережі Фейсбук Мирослав Франківський з департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку, передає МІСТО.

“Дорогі друзі! Як Вам уже відомо, в ніч з п’ятниці на суботу, на замовлення Управління транспорту та зв’язку, було нанесено осьові лінії розмітки на вул. Грушевського. Це ще далеко не вся робота. Трохи згодом будуть нанесені пішохідні переходи, велопереїзди, напрямні острівці, стрілки та піктограми. Але вже зараз можна оцінити конфігурацію вулиці по суті”, – пише Мирослав.

Абсолютно уся розмітка на Грушевського (від вулиці Вагилевича до вулиці Василіянок) буде виконана за технологією холодного пластику. Користувач мережі Фейсбук зазначає, що вулиці з велосмугами, не стиратимуться до осені, а прослужать добрих два-три роки.

“І це не може не тішити! Більше того, наші колеги з УТіЗ, Oleg Ganchak та Іван Щурик, запланували те саме на вулицях Новгородській, Тичини та Франка, котрі минулого року були доповнені контр-смугами.
Забігаючи наперед скажу, що це навіть не половина вулиць, які цього року отримають свої велосмуги” – розповідає Мирослав.

Технічні характеристики смуг:

  •  ширина смуг руху автотранспорту – 3, 00 м;
  • ширина велосипедних смуг – 1,15 м;
  • товщина ліній розмітки – 10 см;

    Posted by Мирослав Франківський on 2017 m. balandžio 29 d.

 

Posted by Мирослав Франківський on 2017 m. balandžio 29 d.

Читайте також: Центр Івано-Франківська звільнили від транспорту назавжди

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...