Мед Атлант

Місцеві чиновники можуть вийти прибирати вулиці, якщо комунальники не будуть справлятися

Сьогодні, 3 жовтня, відбулася чергова нарада у міського голови. Окрім іншого, чиновники розглянули питання про готовність управителів будинків до прибирання дворів в осінньо-зимовий період.

За словами, головного інженера КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» Ярослава Баб’яка, у підприємстві працює 188 двірників, які забезпечуватимуть порядок впродовж вказаного періоду.

Загалом прибирання здійснює шість підрядних організацій і всі двірники забезпечені необхідним інвентарем. Станом на жовтень заготовлено 50 тонн спеціальної суміші для посипання дворів, — зазначив Ярослав Баб’як.

У свою чергу, міський голова відзначив, що наразі є проблема з прибиранням прибудинкових територій. Тому, Руслан Марцінків запропонував сформувати спецбригаду з чиновників, які зможуть підзаробляти по суботах, якщо комунальники не будуть справлятися з роботою.

Особливо бригаду потрібно в суботу, бо сніг підступний, падає в п’ятницю, коли всі розслабилися. Будуть брати віники, трактор в МІУК та будуть прибирати, — сказав міський голова.

Також Руслан Марцінків відзначив, що якщо погано будуть прибирати приватні ЖЕО та комунальні підприємства, то працівники міського виконавчого комітету будуть долучатися до прибирання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...