Мед Атлант

Виконком затвердив рішення про початок опалювального сезону у Франківську

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради затвердив рішення «Про початок опалювального періоду 2017-2018 років».

Сьогодні, 9 жовтня, в залі засідань МВК відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міськради.

У зв’язку з похолоданням та численними скаргами мешканців є пропозиція розпочати опалювальний сезон з 11 жовтня у місті Івано-Франківську у всьому житловому фонді. Всі служби готові, переведені на підвищений робочий ритм. Треба буде тиждень часу, щоб вийти на нормальний режим роботи. Ми йдемо на випередження, адже поки не дуже холодно легше буде запустити котельні, – розповів директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак.

Виконавчий комітет підтримав дане рішення.

Міський голова Руслан Марцінків зауважив, що важливим є те, щоб вже до вихідних котельні працювали на всю потужність.

Хочу наголосити, що це процес тривалий. Завтра в 6-й ранку не стане всюди одразу тепло. Будуть проблеми зі СТЕКом, який не має лімітів на газ. Також будуть проблеми з котельнею на Симоненка через ремонтні роботи. Важливо, щоб до вихідних котельні працювали на повну потужність.

Додамо, що зараз опалення є в усіх лікувальних закладах міського та обласного підпорядкування, які обслуговуються ТКЕ, за винятком дитячої поліклініки на Тичини, де тепло почнуть запускати завтра разом з рештою міста. Також вже опалюється частина навчальних закладів, де була можливість увімкнути теплопостачання незалежно від житлового сектору. Знову залишаються проблеми зі СТЕК, які неготові подати тепло завтра.

Отож, після прийняття рішення виконкому про початок опалювального сезону, планується  нарада з питань надзвичайних ситуацій, аби максимально пришвидшити приватний СТЕК забезпечити теплом домівки франківців та бюджетні заклади.

Читайте також: СТЕК попереджає своїх абонентів про можливі затримки у теплозабезпеченні

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...