Мед Атлант

Франківці на аукціоні змагалися за право збудувати на Надрічній торговий комплекс

Сьогодні, 18 жовтня, в Івано-Франківську відбулись земельні торги, на які міська рада постановила виставити право оренди на дві земельні ділянки з різним цільовим призначенням.

Під першим лотом на торги виставили право оренди земельної ділянки по вулиці Надрічна,1, загальною площею 0,1561 га. Її цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Термін користування земельної ділянки – десять років.

Початкова ціна лоту становила 52 840 гривень. Вартість оренди підвищували декілька разів. Відтак, один із учасників придбав лот за 358 255 гривень.

Також, на аукціон виставили право оренди земельної ділянки по вулиці Чорновола, 153а. Загальна площа ділянки становить 0,2570 га. Її цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, тобто адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови. Переможець торгів зможе використовувати ділянку для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Термін користування ділянкою – 10 років.

Стартовий розмір річної орендної плати – 84 436 грн. Чотири учасники підвищували ціну та в кінцевому результаті лот придбали за 502 816 гривень.

Протягом трьох днів учасник, який виграв лот, повинен в триденний період оплатити вартість оренди за перший рік, і потім кожного року сплачувати цю суму ( плюс індексація) у міський бюджет.

Читайте також: Франківці на аукціоні змагалися за право збудувати на Пасічній багатоповерхівку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...