Мед Атлант

Стало відомо, коли і де відбудеться чергова сесія Івано-Франківської облради

17 жовтня голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич підписав розпорядження про скликання  вісімнадцятої сесії обласної ради на 27 жовтня.

Відповідно до статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” скликати вісімнадцяту сесію обласної ради 27 жовтня 2017 року о 10 годині у м.Тлумачі з порядком денним:

1. Про функціонування системи охорони здоров’я в умовах децентралізації та добровільного об’єднання територіальних громад.

2. Про стан та особливості реформування галузі охорони здоров’я області.

3. Про стан виконання регіональної цільової програми створення системи екстреної медичної допомоги на 2013-2017 роки.

4. Про стан виконання регіональної цільової програми розвитку донорства крові, її компонентів та виготовлення препаратів з них на 2015-2017 роки.

5. Інші питання.

На сесію запросити народних депутатів України, голову обласної державної адміністрації, заступників голови обласної державної адміністрації, директорів відповідних департаментів, начальників окремих управлінь обласної державної адміністрації, голів районних рад, міських голів міст обласного значення, голів об’єднаних територіальних громад, голів районних державних адміністрацій, представників засобів масової інформації, – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, 27 жовтня 2017 року відбудеться також 16 сесія Івано-Франківської міської ради.

Читайте також: Депутати облради розглянуть питання про припинення Снятинського дитячого будинку-інтернату шляхом ліквідації

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...