Мед Атлант

Комісія з питань містобудування підтримала оновлений проект забудови на Макогона

Сьогодні, 26 жовтня, в Івано-Франківську під час засідання постійної депутатської комісії з питань містобудування та земельних відносин розглянули питання “Про затвердження детального плану території для багатоквартирної житлової забудови та будівництва дитячого садочку в межах вулиць Крайківського – Макогона – Промислова”.

Директор департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини Орест Кошик каже, що пропозиції мешканців взяті до уваги. Зокрема, зробити буферну зону між багатоповерховми будинками і малоповерховою забудовою. Там збудують садок.

Під час засідання архітектурно-містобудівної ради 13 жовтня будинки пообіцяли збудувати каскадом, зберігши допустиму відстань між існуючими малоповерховими будинками поруч.

У проекті закладено будівництво двоповерхового дитячого садочка площею 1165,5 м кв, адміністративно-виробничого корпусу, торгового комплексу та двох підземних паркінгів (загальна площа – 13 750 м кв). Загальна площа ділянки забудови 4,5 га.

Будинок на 19 секцій, 580 квартир, загалом на 44 тис. м2 житла, 15 тис. м2 торгові приміщення і 13 тис. м2 паркінг. Новий житловий комплекс розрахований вмістити 1870 мешканців.

Поверховість будинку каскадна – від 6 до 11.

Депутатська комісія підтримала оновлений детальний план, його розглянуть на сесії міської ради.

 

Читайте також: Арбітражний керуючий, який попався сьогодні на хабарі, мав отримати винагороду за передачу в оренду ділянки на Макогона

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...