Мед Атлант

Тіло бійця, який помер від кулі снайпера, завтра привезуть на Прикарпаття. ФОТО

МІСТО писало, що помер боєць з Івано-Франківщини Іван Дубей, якому снайпер влучив у голову. Цими вихідними з чоловіком попрощаються на Прикарпатті.

АТОвець із села Ворона Коломийського району, йому було 29 років. Ще 4 грудня Іван Дубей був у реанімаційному відділенні лікарні у Дніпрі з снайперським поранення голови.

На фото Іван Дубей

Стало відомо, що завтра тіло бійця привезуть на Прикарпаття. У неділю відбудеться прощання з АТОвцем. Друзі та односельчани активізовуються, аби з усіма почестями зустріти тіло Івана Дубея. Переконані, що чоловік на це заслужив, бо до смерті захищав українську землю від ворога.

Народ, друзі, односельчани, люди, завтра наш Іванко “йтиме ” усім селом з війни додому….. Я думаю нам, людям, чий спокій і сон Іван оберігав, варто зустріти його як героя: від початку села (від каплички хоча би) до рідного порога…. Давайте вшануємо нашого “Кучму”…. Хто прочитає, передавайте далі! Це найменше, що ми можемо зробити для нього. Час приїзду орієнтовно від 9 до 10 години ранку. Хто має бажання і транспорт, давайте здибаємо від траси, – про це написала Вікторія Конрад у фейсбук.

Читайте також: АТОвці звернулися до Президента, ВРУ та прикарпатських депутатів, щоб їх не втягувати у брудні політичні ігрища

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...