Мед Атлант

Молода та перспективна прикарпатська тергромада шукає інвесторів

У Витвицькій ОТГ шукають інвесторів для розбудови туристичної інфраструктури та розвитку відновлювальної енергетики.

Витвицька об’єднана територіальна громада відкрита для українських та міжнародних інвесторів. На цьому наголосив голова ОТГ Микола Шикор.

Він повідомив, що у тергромаді взяли курс на всебічний розвиток інфраструктури та соціальної сфери. У такий спосіб планують забезпечити належне соціально-економічне зростання ОТГ в цілому.

Гірська місцевість, а також відсутність промислових підприємств, що спричиняють забруднення навколишнього середовища, створюють всі передумови для розвитку в ОТГ органічного сільського господарства, а також альтернативної енергетики.

“Витвицька ОТГ має чудовий потенціал розвитку органічного аграрного господарства як з екологічної, так з економічної точки зору. При цьому створюються можливості для розвитку рослинництва, тваринництва, а також бджільництва, — говорить Микола Шикор, — Поряд з тим, у громаді є колосальний потенціал з розвитку відновлювальних джерел енергії”.

Очільник ОТГ говорить, що у громади є ще й значний туристичний потенціал. Тому в ОТГ планують здійснити розбудову туристично-рекреаційної інфраструктури.

“У громаді є вільні земельні ділянки, які можна використовувати для рекреаційного призначення, а також встановлення сонячних батарей”, — додав управлінець.

Читайте також: До і після: у Франківську продемонстрували досягнення прикарпатських громад після реформи. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...