Мед Атлант

Франківців запросили на авантюрну комедію. ФОТО

Франківців запрошують на  показ авантюрної комедії “11 дітей з Моршина”.

Сьогодні, 22 грудня, о 15:00 відбулася прес-конференція з акторами фільму – Оленою Лавренюк, Ксенією Ждановою, Олександром Піскуновим, режисером Акрадієм Непиталюком та продюсером Сергієм Лавренюком.

Сергій Лавренюк, продюсер фільму, розповів, що фільм – детективна авантюрна комедія для сімейної аудиторії. Актори підприбалися відповідно до такої аудиторії.

Прем’єра фільму відбудеться 3 січня. Збірний концерт усіх композицій з фільму відбудеться у Києві. У 2018 році фільм “11 дітей з Моршина” переміг у першому конкурсі стрічок патріотичного спрямування від Міністерства культури України. Загальний бюджет фільму — 15,3 млн, частка Мінкульту — 10,5 млн. Держкіно підтримало вихід фільму.

Усі зірки фільму не змогли приїхати у Франківськ через зайнятість. Режисер стрічки, Аркадій Непиталюк, розповів про назву фільму. Як виявилося, Моршин збігається зі словом Оушен, тому вибрали саме це місто. Над фільмом працювали рік.

Ми не повторюємо сценарій, персонажі також локальні, наші. Усе оригінальне. Ми працювали  з напівміфологічними фактами – Моршин заснувався на місці падіння метеорита. Намагалися створити універсальний фільм, де є мелодраматична,детективна, авантюрна складові, – зазначив режисер стрічки.

Акторка Олена Лавренюк зазначила, що їй дуже приємно презентувати фільм у Франківську. Для акторки Ксенії – це перший досвід повнометражного фільму. У фільмі знялася вся сім‘я Сергія Бабкіна. З режисерського боку, розповідає Аркадій Непиталюк, було найлегше працювати.
Прем’єра фільму відбудеться 3 січня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...