Мед Атлант

На дорогах Р-21 Долина – Хуст та Р-62 Криворівня – Чернівці працює техніка САД

За даними Служби автомобільних доріг, всі дороги державного значення Івано-Франківщини – в проїзному стані, здебільшого – без снігового покриття, крім ділянок регіональних доріг Р-21 Долина – Хуст та Р-62 Криворівня – Чернівці. Там працює техніка підрядних підприємств.

Для забезпечення заходів із безпеки руху було задіяно 17 механізмів, 29 перебували в режимі чергування, 34 працівників, 60 – у режимі чергування, інформує Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Для ліквідації слизькості на автошляхах використано 29 т солі та 125 т піщано-сольової суміші. 

Упродовж доби – мінлива погода, можливий дрібний дощ із переходом у високогір’ї в сніг. Температура повітря вдень – до 2º тепла. У високогір’ї Карпат -1 º, можливе посилення вітру.

Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області закликає водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху, щоб не наражати на небезпеку себе та своїх пасажирів, а також інших учасників дорожнього руху. Бути особливо уважними під час обгонів, не виїжджати на зустрічну смугу руху.

Фото: САД, дорога Р-21.

Раніше МІСТО інформувало, 31 січня на дорогах Прикарпаття збережеться ожеледиця.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...