Мед Атлант

Міський голова Коломиї порадив мешканцям, що робити, якщо “АВЕ” не прибирає сміття

Коломию знову тероризує сміття: міський голова міста Ігор Слюзар прокоментуав ситуацію.

Для Коломиї проблема вивозу сміття залишається актуальною. Влада міста наголошує на тому, що причина цього – в компанії “АВЕ”.

У мережі часто публікують світлини та відео зі сміттям: у Коломиї не слідкують за вчасним його вивезенням. За словами Ігоря Слюзара, міського голови Коломиї, проблема зі сміттям триває з вересня 2017 року, з того часу “АВЕ” почало роботу в Коломиї. У 2015 році у конкурсі на послуги перевезення сміття в Коломиї перемогу здобула фірма “АВЕ”. На той час, за словама Ігоря Слюзара, менеджмент був на належному рівні. Зараз шукають нового керівника для компанії.

Фото: Андрій Каня.

Про ситуацію, що склалася тепер, Ігор Слюзар зазначив, що в жителів складена пряма угода з “АВЕ” й вони мають можливість подати до суду.

У людей є пряма угода. Вони мають можливість подати в суд за невиконання договору, – прокоментував міський голова “Дзеркалу медіа”.

Нагадаємо, у липні того року в Коломиї мешканці вулиць, прилеглих до території сміттєзвалища, блокували авто зі сміттям, зібраним у мешканців сіл.

14 квітня минулоріч коломияни зібралися на толоку, щоб зробити своє місто чистим, приємнішим та кращим. 40 активних мешканців міста зголосилися взяти участь у толоці-акції по прибиранню міського парку та озера і за день зібрали майже 2000 літрів сміття.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...