Мед Атлант

Крадіжки стали найпоширенішим злочином на Івано-Франківщині

Сьогодні, 25 лютого, начальник поліції Івано-Франківщини відзвітувався за криміногенний стан в області за минулий тиждень.

Найпоширенішим видом злочину є крадіжки. На Прикарпатті зареєстровано 22 випадки шахрайства, 14 – за допомогою інтернету та одне за допомогою смс-повідомлення. Випадки шахрайства через кредитування в мережі Інтернет є поодиночними. Стались 118 крадіжок майна, з яких 27 – тяжкі крадіжки, – зазначив начальник поліції Івано-Франківщини.

Голубош наголосив, що у Франківську спіймали групу “гастролерів-квартирників”. Проводились обшуки та огляди за тимчасом та постійним місцем проживання групи гастролерів-квартирників. Зловмисники не хочуть йти на зустріч слідству.  Також додав, що на минулому тижні в Коломиї були затримані дві особи які перебували у розшуку через наругу над прапором та побиттям активіста.

Щоденно на лінію 102 надходить 300-400 повідомлень. Біля шести-восьми екіпажів постійно патрулюють місто. Наразі складено 700 протоколів про порушення швидкості. Певна сума штрафів вже сплачена, що безсумнівно показує позитив у роботі, – додав Володимир Голубош.

З приводу пожежі на “Карпатнафтохім” проводиться слідство, але кримінального порушення там поки не виявлено.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...