Мед Атлант

Десять громад Івано-Франківської області матимуть належні ЦНАПи

Голови десяти ОТГ Прикарпаття разом з представниками Івано-Франківського ЦРМС сьогодні у Києві взяли участь у конференції на тему створення належних ЦНАПів.

Щоб розпочати роботу зі 112 громадами першого раунду відбору, Виконавці мають підписати Меморандуми про співробітництво з громадами. З цієї нагоди відбулася офіційна церемонія підписання Меморандумів та конференція на тему створення належних ЦНАП. 5 березня став натхненним та важливим днем для U-LEAD, як початок фактичної реалізації Фази Впровадження.

Серед громад Івано-Франківської області, які отримають допомогу у створенні та модернізації ЦНАП від програми U-LEAD вже цього року та підписали Меморандуми про співпрацю, голови Верхнянської ОТГ Микола Філіпович, голова Брошнів-Осадська об’єднана територіальна громада Назарій Іванів, голова Витвицька об’єднана територіальна громада Микола Шикор, голова Ямницька Об’єднана Територіальна Громада Роман Крутий, голова Ланчинська громада (Lanchin Otg) Володимир Попович, голова Дзвиняцька Об’єднана Територіальна Громада Микола Волочій, голова Печеніжинська об’єднана територіальна громада Igor Dovirak, голова Рожнівська сільська громада Сергій Радиш, голова Матеївецька Об’єднана Територіальна Громада Петро Книшук та Більшівцівська ОТГ Василь Саноцький.

26 належних ЦНАПів вже створено в рамках Початкової Фази, Фаза Впровадження реалізується у чотири раунди до 150 громад у кожному.

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма робить внесок у створення багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...