Мед Атлант

У Франківську таксист побив п’яних пасажирок

Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловікові, який побив двох п’яних пасажирок.

Пригода трапилась минулої весни. Таксист підвозив двох жінок до нічного клубу, але ті відмовились платити за проїзд.

Жінки декілька разів змінювали маршрут таксі.

Вони приїхали до нічного клубу “Панорама Плаза”. Зупинивши автомобіль біля входу до приміщення нічного клубу, всередині автомобіля та в подальшому біля нього між водієм та жінками виник словесний конфлікт з приводу грошового розрахунку.
Вони сіли в автомобіль, але проїхавши декілька метрів, таксист зупинив автомобіль та вийшов з нього. Одразу з салону автомобіля вийшла й одна з потерпілих жінок.

Коли зрозумів, що грошей за проїзд він не отримає, тоді чоловік дістав з-під водійського сидіння пластмасову щітку (скребок), призначену для очищення транспортного засобу від снігу та відлупцював жінок. Наніс 5 ударів по голові.

У суді чоловік розкаявся та просив призначити йому мінімальний штраф. Також наголосив, що відшкодував збитки потерпілим.

Пасажирки були в стані алкогольного сп’яніння, скандалили і нецензурно висловлювалися. Після доставки їх до нічного клубу відмовилися оплачувати проїзд, обзивали та шарпали. Загалом конфлікт біля нічного клубу тривав 15-30 хв. Розуміючи, що коштів за оплату перевезення не отримає, дістав з-під сидіння пластмасову щітку, призначену для очищення машини від снігу, вийшов з автомобіля та умисно спричинив два удари в ділянку голови одній та п’ять ударів іншій жінці в область голови та правої руки, спричинивши їм тілесні ушкодження. З місця події поїхав.

Жінки передали до суду клопотання, що не мають претензій до обвинуваченого чоловіка і просили розглядати провадження без їх участі.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.296 КК України. Тта призначив йому покарання –  штраф в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що  становить 8500 гривень.

Нагадаємо, що подружжя дізналось про невиліковну хворобу і наклало на себе руки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...