Мед Атлант

Алкоголь та солодощі: на Богородчанщині обікрали магазин на заправці

Богородчанський районний суд виніс вирок чоловіку, який обікрав магазин.

Цієї зими чоловік обікрав магазин ТзОВ “ОККО Рітейл” АЗС, що в селищі Богородчани.

Там, у нього раптово виник умисел на вчинення крадіжки спиртних напоїв та солодощів.

З полиць у торговому залі він взяв та заховав під куртку одну пляшку коньяку марки “Хеннесі”, місткістю 0,5 л. вартістю 799 грн., одну пляшку вина “Петіт Чабліз”, місткістю 0,75 л. вартістю 589 грн. та одну коробку цукерок марки “Кіндер” вагою 300 гр. вартістю 249 грн. З викраденим з магазину вийшов і розпорядився ним на власний розсуд.

Таким чином спричинив майнову шкоду на загальну суму 1637 грн.

У судовому засіданні свою вину визнав повністю. Також пояснив, що тоді був у стані алкогольного сп’яніння.  З товаришами направився до АЗС “ОККО”, щоб щось придбати. Переконавшись, що за ним ніхто з працівників магазину не спостерігає, він став знімати з полиць та ховати під куртку товар. Спершу пачку шоколадних цукерок, а потім пляшку вина та коньяку.  Аби не привернути уваги до себе виходив з приміщення на вулицю та повертався у магазин знову. Про крадіжку повідомив друзів лише тоді, коли повертались додому.

Після того, як працівники поліції приїхали до нього додому, він добровільно віддав їм викрадене спиртне та цукерки.

Суд визнав чоловіка винуватим у скоєнні злочину передбаченого ст. 185 ч.1 КК України та призначив йому покарання у виді штрафу, що складає 1700 грн.

Нагадаємо, що суд виніс вирок прикарпатцю, який 8 років ухилявся від сплати аліментів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...