Мед Атлант

В одній з найбільших шкіл міста відкрили оновлену актову залу

В Івано-Франківську в одній з найбільших шкіл міста – ЗОШ №18, що в Пасічній, – сьогодні, 14 травня,  відкрили капітально відремонтовану актову залу.

Фінансування – з обласного бюджету, але місто теж зробило свій внесок – закупило нові стільці. Про це повідомляють на сторінці мера міста Руслана Марцінківа.

Директор школи Дмитро Чміль розповів, що заклад має поважний вік – 37 років. І за цей час актова зала не ремонтувалась, тому необхідність таких змін не викликала сумнівів.

На урочисте відкриття запросили представників обласної та міської ради.

За останні 3 роки з обласного бюджету Пасічна отримала 4 млн. грн., з них 18-а школа – понад 1 млн. 200 тис. Ця зала вартувала близько 700 тис. грн., – зазначив голова облради Олександр Сич.

Депутат Ігор Дебенко наголосив, що ремонт був його ініціативою, але проведення робіт це заслуга всіх депутатів обласної ради. Під час чергового спілкування з паном Чмілем він озвучив таку потребу. Звідти й почався процес ремонту актової зали.

Надзвичайно цінна допомога Івано-Франківської обласної ради. Цьогоріч бюджет освітньої галузі міста становись біля 780 млн. грн., з них лише 360 млн. – державна субвенція. Решту місто має тягнути самотужки, отож, підтримка області дуже потрібна. Не кожен мікрорайон може потішитись такою гарною співпрацею депутатів різних рівнів. До того ж і сам директор дбає, аби школа ставала щороку кращою, – підсумував міський голова Руслан Марцінків.

Від громади Франківська він презентував школі сертифікат на купівлю комп’ютерної техніки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...