Мед Атлант

У Франківську нагородили двох спортсменів, які здобули нагороди на Чемпіонаті світу та Європи

Сьогодні, 13 серпня, в Івано-Франківську відбулась прес-конференція за участі бронзового призера Чемпіонату Європи з вільної боротьби серед молодших юнаків – Костишином Сергієм та бронзовим призером Чемпіонату світу з вільної боротьби серед кадетів – Сагалюком Денисом.

Заступник начальника управління спорту облдержадміністрації – Костянтин Лисейко, разом з головою обласної федерації та віце – президентом Всеукраїнської асоціації вільної боротьби України – Едуардом Прощуком, привітали з достойними виступами на Чемпіонатах світу. Про це повідомляють на сторінці “Спортивні новини Прикарпаття“.

Сергій Костишин став бронзовим призером Чемпіонату Європи з вільної боротьби серед молодших юнаків у ваговій категорії 60 кг., що проходив в місті Кракові (Польща). Спортсмен тренується під керівництвом тренера – Віталія Малярчука. Для Сергія, це перший виїзд на міжнародні змагання такого рівня, тому своїм результатом спортсмен задоволений. Тренер Сергія – Віталій Малярчук додає, що поразка це досвід який приносить багато мудрості.

Сагалюк Денис став бронзовим призером Чемпіонату світу з вільної боротьби серед кадетів у ваговій категорії 80 кг., що проводився в місті Софія (Болгарія). Тренується спортсмен під керівництвом тренерів: Шулепи Григорія та Василишина Ігоря. Виступ Сергія на Чемпіонаті світу був досить впевнений, борець поступився іранцю та поборов за третє місце спортсмена з Молдови. Своїй перемозі завдячує психологічним настановам тренера та брата, які надавали впевненості. Григорій Шулепа запевняє, що надалі будуть працювати над помилками та удосконалювати технічну базу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...