Мед Атлант

На Прикарпатті судитимуть чоловіка, який намагався дати хабар правоохоронцю

Городенківський відділ Тисменицької місцевої прокуратури повідомив про підозру жителю Городенківського району за фактом пропозиції службовій особі, яка займає відповідальне становище, а саме працівнику правоохоронного органу, надати неправомірну вигоду в розмірі 300 доларів США та 2000 грн.

Слідство встановило, що правопорушник, перебуваючи у службовому кабінеті відділення поліції, усвідомлюючи, що спілкується зі службовою особою, став наполегливо пропонувати неправомірну вигоду за нескерування адміністративного протоколу за ч. 1 ст. 130 КУпАП до Городенківського районного суду та повернення посвідчення водія.

Після надання неправомірної вигоди протиправні дії особи були припинені працівниками Івано-Франківського управління ДВБ НП України.
На теперішній час указаному правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 («Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі») КК України, та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, – повідомляють в пресслужбі прокуратури Івано-Франківщини.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...