Мед Атлант

На Богородчанщині суд оштрафував чоловіка, що нетверезим шарпав поліцейського

Богородчанський суд засудив чоловіка, що штовхав та шарпав поліцейського.

Як йдеться у матеріалах справи, 10 серпня того року три дільничні офіцери поліції Богородчанського відділу поліції  та старший інспектор ювенальної превенції несли службу. Тоді о 00 год. 20 хв. по вул. Миру у селі Старуня Богородчанського району зупинили неповнолітнього, який рухався на скутері без захисного шолома.

Під час розмови з неповнолітнім до працівників поліції підійшов обвинувачений. Він був нетверезим. Чоловік зажадав, аби поліціянти відпустили хлопця. Поводив себе агресивно, став штовхати та шарпати дільничного офіцера поліції. До нього застосували силу.

Дії чоловіка кваліфіковані  за ст. 342 ч.2 КК України.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованих дій визнав повністю. Вказав, що повертаючись додому у нічний час у стані алкогольного сп’яніння побачив, що працівники поліції зупинили сина його товариша. Оскільки його вимоги працівники поліції проігнорували, то вдався до розмови на підвищених тонах, а тоді почав шарпати дільничного офіцера поліції за одяг, вчинив фізичну протидію під час того, як працівники поліції намагались його затримати. Зазначив, що перед потерпілим вибачився, завдані збитки морального та матеріального характеру відшкодував.

Суд визнав чоловіка винним та оштрафував на 3400 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...