Мед Атлант

В Брошнів-Осаді привітали ветеранів

В День пам’яті та примирення голова Брошнів-Осадської ОТГ відвідав ветеранів Другої світової війни, які проживають у Брошнів-Осадській ОТГ, Степана Петровича Возняка, Дмитра Ілліча Іваника та Олексія Михайловича Федіва.

Це не просто відважні особистості, а сивочолі свідки історії, які у лихоліття війни захищали рідну землю від окупанта. Вони воювали за наше майбутнє, за майбутнє України.

Шановні наші ветерани! У День пам’яті і примирення ми засвідчуємо Вам нашу шану і повагу, дякуємо за вашу мужність та самопожертву, за те, що захищали рідну землю від ворогів. Щиро бажаю Вам миру і злагоди, щастя і довголіття, добробуту і благополуччя та Господнього благословення!

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає рідну землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими, вселяє оптимізм та зміцнює віру у нашу перемогу сьогодні. А також у ці дні помолімося за душі полеглих захисників України різних поколінь. Їх об’єднала у героїчних подвигах любов до рідної землі. Пам’ять про них вічно житиме у наших серцях, – дописує голова ОТГ Назарій Іванів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...