Мед Атлант

Прикарпаття отримає гуманітарну допомогу від Італії

В Управлінні ДСНС в області відбулася пресконференція начальника Управління Володимира Чернецького.

Йшлося про хід ліквідації наслідків негоди на території області. Володимир Володимирович зазначив, що на всіх ріках спостерігається значне зменшення рівня води, на сьогодні немає жодного підтопленого житлового будинку. За минулу добу підрозділами Управління ДСНС в області здійснено 465 залучень для ліквідації наслідків негоди та надання допомоги населенню, всього залучено 152 одиниці техніки та 336 чоловік особового складу. На Прикарпатті працює 8 зведених загонів ДСНС України, 101 рятувальник та 35 одиниць техніки.

Також вчора у Міжнародний аеропорт “Львів” ім. Данила Галицького прибуло дві партії гуманітарної допомоги від Уряду Італійської республіки.
Рятувальники ДСНС розвантажили пожежні рукави, захисні каски, гідрокостюми, бензопили, каркасні намети, мотопомпи високої продуктивності для перекачування брудної води з комплектами рукавів, плаваючі мотопомпи, пересувні електростанції з кабельною мережею та освітлювальною щоглою, а також надувний човен з двигуном. Ці обладнання та техніка будуть передані для потреб постраждалих від паводків районів Івано-Франківської області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...