Мед Атлант

Ця ДТП – не перша: у Халаменди відібрали кров на аналіз

На Рівненщині зранку у середу, 29 липня, позашляховик, зачепивши відбійник, вилетів із траси Київ – Чоп. Це сталось в селі Птича Дубенського району.

Водія ушпиталили, у ЗМІ повідомляли, що йдеться про Ігоря Халаменду, який колись був нардепом від “Партії регіонів”, – повідомляє Фіртка з посиланням на Суспільне.

Інформація про те, що він був нардепом – не відповідає дійсності, він двічі був депутатом міської ради Франківська. А от те, що за кермом був саме він, також підтвердило джерело в правоохоронних органах.

2007-й

Видання “Україна молода” опублікувало матеріал під назвою “П’ять куль для прикарпатського регіонала“. У ньому йдеться, що депутат Івано-Франківської міськради Ігор Халаменда, коли був у власному авто біля будинку, отримав вогнепальні поранення грудей, обличчя та шиї, його поклали в реанімацію. Найпоширенішою версією тоді називали боротьбу за сфери впливу на ринки.

2012

У тому році Ігор Халаменда втрапив у ДТП у передмісті Івано-Франківська. Він на своєму позашляховику врізався у легковик. Як пише видання “Місто”, в аварії травмувалися троє людей, а 26-річна жінка загинула.

Винуватець з місця події зник, але через кілька годин його затримали та посадили в СІЗО. У підсумку в суді він відбувся іспитовим терміном на два роки.

2016

Ігор Халаменда знову “засвітився” під час автоінциденту. Він обігнав патрульне авто по правовій стороні, тож копи влаштували погоню і в підсумку затримали водія.

Освідування в медзакладі показало, що водій був у стані сп’яніння.

Квітень 2020

Видання “Pravda. IF.ua” пише, що 14 квітня слідчі київського Державного бюро розслідувань проводили обшук за місцем проживання Ігоря Халаменди в рамках порушеного кримінального провадження. По периметру будинку чергували спецпризначенці з автоматами.

Липень 2020

Ігор Халаменда втрапив у ДТП на Рівненщині. Це сталось на трасі Київ – Чоп у селі Птича Дубенського району.

За попередньою версією поліції, на заокругленій ділянці дороги водій не вибрав безпечної швидкості, не впорався із керуванням і наїхав на відбійник, потім – перекинувся у кювет.

Спершу його ушпиталили в Дубенську ЦМЛ, потім транспортували в Рівне. Попереднім діагнозом йому поставили закриту черепно-мозкову травму, струс і закриту травму грудної клітки. У водія, за процедурою, відібрали біологічні зразки для визначення стану сп’яніння.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...