Мед Атлант

Франківщина через рівень захворюваності на COVID-19 не готова до послаблення карантину

Івано-Франківщина ще не готова до послаблення карантину.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я.

Разом з Прикарпаттям не можна послаблювати карантин у Києві, Вінницькій, Волинській, Житомирській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Київській, Луганській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській.

Зазначається, на Франківщині захворюваність на COVID-19 за 14 днів склала 159,0 на 100 тис. осіб, завантаженість ліжок у лікарнях першої хвилі станом на 16 вересня становить 44,2% за останні 5 днів.

Регіоном із значним поширенням COVID-19 вважається регіон, в якому наявна хоча б одна з таких ознак: завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, становить понад 50% упродовж п’яти днів підряд; середня кількість тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції та імуноферментного аналізу становить менш як 24 тестування на 100 тис. населення протягом останніх семи днів; показник захворюваності на COVID-19 за 14 днів на 100 тис. населення перевищує базовий рівень захворюваності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...