Мед Атлант

Ремонт шляху “Калуш-Осмолода” планують завершити до кінця 2023 року. ФОТО

До місцевих жителів приїхали представники влади: очільник ДП “Дороги Прикарпаття” Андрій Сазонов та перший заступник голови Рожнятівської райдержадміністрації Андрій Тринчук.
Андрій Сазонов повідомив людям, що капітальний ремонт доріг завершать не раніше 2023 року. На це потрібно 1 мільярд гривень.
“Це є дві дороги. Одна протяжністю 46 кілометрів “Креховичі- Дзвиняч” і “Калуш-Осмолода” протяжністю 60 кілометрів. Проєктно-кошторисна документація складається з двох проєктів і становить десь 500 мільйонів. На “Калуш-Осмолода” уже проведено тендер і є переможець. – розповідає Андрій Сазонов. – З Калуської сторони уже розпочали роботи і дійшли до закінчення села Зелений Яр. Далі – Камінь, Вербівка, Красне”.
 За його словами, на початку року на ремонт шляху “Калуш-Осмолода” було передбачено в межах 10 мільйонів.
“Ми шукаємо додаткові кошти, звертаємося за кредитними грошима. Написали лист на Укравтодор з проханням збільшити фінансування. Дай Бог, щоб до кінця 2023 року хоча б одну дорогу “Креховичі- Дзвиняч” або “Калуш-Осмолода” відремонтувати. Потрібно розуміти, що на всі дорожні потреби області виділили 500 мільйонів гривень, а тут потрібно 1 мільярд”, – пояснює очільник ДП “Дороги Прикарпаття”.
Така відповідь не влаштувала людей і вони продовжили акцію протесту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...