Мед Атлант

У «Прикарпатті» – 13 позитивних тестів на коронавірус. В «Урагані» – 8

Цього тижня гравці, тренери та персонал МФК Прикарпаття у повному складі пройшли плановий тест на COVID-19.

Напередодні матчу 10-го туру Першої ліги з «Агробізнесом» надійшли результати молекулярно-генетичного дослідження, 13 з яких виявилися позитивним.
Коронавірусну інфекцію підхопили вісім футболістів і п’ятеро представників адміністрації клубу. Одразу ж після оголошення результатів ПЛР-тестів усі хворі пішли на двотижневу самоізоляцію. Наразі у більшості інфікованих немає симптомів.
Всі інші результати тестів на COVID-19 у Команді рідного краю – негативні. Тож завтра “Прикарпаття” зіграє у Винниках виїзний матч проти волочиського “Агробізнесу” (поч. 14-00). Зазначимо, що за регламентом, для того, щоб матч відбувся, у заявці на гру має бути щонайменше 13 гравців, один з яких має бути воротарем.
«ДРАКОНИ» ВДРУГЕ ВІДПРАВЛЯЮТЬСЯ НА САМОІЗОЛЯЦІЮ

На днях під час планового ПЛР-тестування у складі НФК Ураган та “Урагану-2-КФВ” було виявлено вісім випадків зараження COVID-19, тож команда у повному складі відправляється на самоізоляцію до понеділка, 2-го листопада. Саме у цей день відбудеться повторне тестування, за результатами якого тренерським штабом команди буде прийнято рішення щодо продовження тренувальної діяльності.

У зв’язку з виявленням нових випадків COVID-19 НФК «Ураган» надіслав на адресу Асоціації футзалу України листа з проханням перенесети поєдинок 11-го туру Favbet Екстра-ліги «Кардинал-Рівне» – «Ураган» який мав відбутись найближчої суботи, 31-го жовтня, на резервний день.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...