Мед Атлант

У «Сервіс-Маркет» розповіли, які мішки підійдуть для пилососів Samsung

Фахівці інтернет-магазину «Сервіс-Маркет» розповіли, які існують види мішків для пилососа і які краще підібрати для моделей бренду Samsung.

Види пилозбірників

Головний поділ мішків для пилососів — на одноразові і багаторазові. І вже потім їх ділять по типу матеріалу, з якого вони виготовлені: паперові, тканинні, флізелінові або зі спеціальної багатошарової синтетики.

Підбираючи мішок для пилососа Samsung варто враховувати особисті уподобання, побажання щодо економії та стан здоров’я. Кожен вид має свої переваги і особливості, які можуть не підходити одній людині, але цілком влаштовувати іншого.

Наприклад, якщо важлива економія і немає протипоказань за станом здоров’я, тоді можна зупинити свій вибір на багаторазових мішках. Один такий мішок коштує дорожче паперового, але і прослужить набагато довше.

Їх роблять із сатинової тканини, синтетики і флізеліну. Завдяки цьому вони здатні затримувати велике сміття і не боятися вологи, а ось дрібний пил затримують гірше одноразових.

Один такий розхідник прослужить 3 місяці, а при правильній експлуатації — до півроку. За цей час його потрібно буде чистити і мити, що для когось буде означати просто витрачений час, а для когось несумісне зі здоров’ям заняття через алергію. В такому випадку краще обирати одноразові мішки.

Одноразові мішки дуже прості в експлуатації. З них не потрібно витрушувати сміття — досить просто пропилососити і викинути мішок. Вони краще справляються з дрібним пилом. Також можуть витримати і вологе сміття, а ось від попадання гострих предметів такий мішок може порватися.

Важливо пам’ятати, що будь-який мішок потрібно вчасно міняти. Це допоможе уникнути серйозних поломок пилососа.

Перед покупкою пилозбірника не зайвим буде перевірити його на сумісність із побутовою технікою. Зробити це можна на сайті «Сервіс-Маркет» — під обраною запчастиною ввести модель техніки. Також там можна підібрати аналоги, порівняти їх характеристики і вартість.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...