Мед Атлант

Льотну практику на Прикарпатті проходять курсанти з Харкова. ФОТО

В Івано-Франківській бригаді тактичної авіації почали проходити практику курсанти Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Про це Суспільному Карпати повідомив пресофіцер 114 бригади тактичної авіацї лейтенант Роман Ющак.

На Франківщину прибули курсанти за двома напрямами — льотної експлуатації та бойового застосування літаків, а також бойового управління польотами авіації.

 Це новий етап для випускників, адже для них розпочалися ознайомчі польоти. В бригаді курсанти-льотчики вже склали іспити на допуск до польотів та приступили до вивізної програми під керівництвом досвідчених пілотів-інструкторів. Управління польотами на себе візьмуть курсанти, які проходять практику на посаді офіцера бойового управління, — каже Роман Ющак.

Курсанти перебуватимуть на навчаннях до кінця літа. До слова, на Прикарпаття випускники Харківського національного університету приїжджають попрактикуватися щороку.

 Пресофіцер додає, що пілоти авіаційної бригади продовжують удосконалювати льотну майстерність, відпрацьовуючи виконання складного пілотажу та повітряні бої з винищувачами в складних метеоумовах.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...