Мед Атлант

Лікарка, яку побили під час виклику у Франківську, оговтується від пережитого

Лікарка, яку побили під час виклику в Івано-Франківську, оговтується від пережитого. На неї чекає реабілітація як фізична, так і психологічна. А от нападника правоохоронці відпустили.

21 травня на лінію “102” поступив виклик, що допомоги потребує жінка, у якої начебто болі у серці та животі. До вказаного місця одразу ж вирушила карета швидкої допомоги, інформує РАІ.

Коли медики прибули на призначене місце, їх зустрів чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння.

“Підійшов молодий чоловік ромської національності та в нетверезому стані. Він сказав, що треба проїхати по кущах машиною. Медики відповіли, що пройдуть пішки, бо машина туди не проїде”, – відзначив Мирон Матейко, директор Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги.

На такі слова медиків  чоловік відреагував агресивно, кидався на машину  та наніс тілесні ушкодження  лікарці. Зараз Вікторія перебуває вдома із численними травмами. У жінки струс головного мозку, забій м’яких частин обличчя.

Допоміг Вікторії і її колега фельдшер, який відтягнув чоловіка.  Далі медики викликали поліцію.

Після того, як поліція забрала чоловіка, Вікторія разом з колегами попри отримані травми пішла до місця, де знаходилась жінка, до якої викликали карету швидкої. У поліції кажуть, чоловіка опитали, про те, що кинувся з кулаками на медпрацівницю, не заперечує.

Детальніше в сюжеті:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...