Мед Атлант

У Калуші популяризували спорт. Нагороди — сертифікати по 1000 гривень

У Калуші провели всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Рух — це здорово!».

У рамках святкування Дня захисту дітей серед вихованців ДЮСШ та учнів загальних середніх закладів освіти 8 червня провели всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Рух — це здорово!», пишуть Вікна.

Захід передбачає одночасне проведення по всій території України в закладах загальної середньої освіти різноманітних акцій, які спрямовані заохотити учнів до занять фізичною культурою та спортом.

Організували захід у манежі ДЮСШ управління освіти за керівництвом головного спеціаліста управління освіти Калуської міської ради Володимира Палагнюка. Привітала піснею всіх учасників свята вихованка студії «Орфей» Центру художньої творчості дітей, юнацтва і молоді Яна Голда.

Участь у змаганнях взяли чотири команди із легкої атлетики, баскетболу, футболу та спортивного орієнтування. До складу команд із легкої атлетики, баскетболу та спортивного орієнтування увійшли вихованці відділень дитячо-юнацької спортивної школи, а до команди з футболу — учні Калуського ліцею №6. Також до святкування долучились представники інших шкіл та учні закладів загальної середньої освіти.

Програма заходу передбачала майстер-класи із різних видів спорту та популяризацію рухової актичності.

Наприкінці святкування представникам команд вручили 4 сертифікати на суму 1000 грн для придбання спортивного інвентарю.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...