Мед Атлант

У Франківську нагородили переможця Міжнародного конкурсу “Знайди свій голос”

Сьогодні, 15 червня, в Івано-Франківську нагородили переможця Міжнародного конкурсу “Знайди свій голос”

Мова йде про  Олександра Гуменюка, який став переможцем національного відбору VI міжнародного конкурсу “Знайди свій голос”.

Конкурс “Знайди свій голос” організований програмою “Лідер у Мені”. “Знайди свій голос” — конкурс учнівських лідерських ініціатив і промов, участь в якому беруть учні, що навчаються за програмою “Лідер у Мені” у всьому світі. Вона розроблена та запатентована FranklinCovey (USA). Освітня програма “Лідер у мені” вже понад 20 років присутня на світовому ринку і станом на сьогодні інтегрована у 5 000 шкіл понад 70 країн, об’єднуючи таким чином більше 100 000 освітян і мільйони молодих лідерів.

Принцип оцентрованого лідера, що лежить в основі нашого проєкту, це те, що зараз дуже необхідно нашій країні, щоб ми могли робити зміни зсередини – в школі, в громаді, будь-де, – каже Головний рецензіат проєкту.

Американський бізнесмен Шон Кові у грудні приїде в Україну, тому невдовзі діти отримають запрошення на цю подію. Організатори нагородили керівників ліцеїв та вихователів, які працювали з дітьми. Окрім того, всі діти, які взяли участь в конкурсі, також отримали відзнаки.

Ідея конкурсу” Знайди свій голос” полягала в озвученні проблеми на відео від самих дітей та можливих варіантів вирішення. Франківський ліцеїст переміг у номінації” Глядацькі симпатії”. У категорії підліток 10-15 років ми також відібрали його на участь вже в Міжнародному конкурсі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...