Мед Атлант

Наші на «Голосі країни»

Ці франківці змогли розвернути крісла тренерів головного вокального шоу країни і потрапити в наступний тур. Ними пишається Івано-Франківськ. Поки ми вболіваємо за наших земляків на проєкті «Голос країни», «МІСТО» пропонує познайомитись з ними трохи ближче.

Кастинг 11-го сезону шоу «Голос країни» відрізнявся від попередніх через карантинні обмеження. Відбір проводився серед 5000 учасників в режимі онлайн. Спочатку подавалась заявка з піснею, яку розглядали. Пізніше проходив закритий кастинг, де обрали учасників для «сліпих прослуховувань».

 

Ірина Шабан, 32 роки

Івано-Франківськ

 

Хобі/захоплення: Головне – музика. Також любить подорожувати та кататися на квадроциклах.

Улюблений стиль у музиці: Поп, джаз, соул. Сама співає в стилі попмузики.

Улюблений виконавець/кумири: Любить українську музику і хоче її популяризувати, улюблена українська співачка Ірина Білик. Серед зарубіжних – Леді Гага, Дженніфер Лопес, Бейонсе.

Особисте життя/сімейний стан: У шлюбі, має двох дітей – дівчинку Домініку і хлопчика Давида.

Життєве кредо: Завжди йти вперед і ніколи не здаватися.

 

Про зіркового тренера. Ірина виступала в останній день «сліпих прослуховувань» – тоді залишилося лише чотири місця в команді Олега Винника. На останніх хвилинах він таки натиснув кнопку. Ірині пощастило, адже вона хотіла саме у цю команду. Допомагав у підготовці, давав поради, як поводити себе на сцені. Також допомагав у підборі пісень на «батли».

Про конкуренцію на проєкті. Коли учасники були на «сліпих прослуховуваннях», то надзвичайно хвилювалися і кожен думав про те, щоб виконати свою пісню якнайкраще. Однак усі одне одного підтримували. Під час «батлів», каже Ірина, вже була певна конкуренція – кожен боровся за своє право бути на проєкті. Однак конкурували тільки в тому, щоб передусім проявити якнайкраще себе.
Участь в інших проєктах. Була учасницею«Караоке на майдані». Пізніше Ігор Кондратюк запросив Ірину заспівати на проекті як молоду артистку.

Про прихильників і хейтерів. З’явилось багато прихильників і, звичайно, хейтерів. Однак на останніх Ірина не звертає уваги, а взагалі вважає наявність хейтерів ознакою популярності, тому вдячна за те, що вони є.

Найбільше досягнення. Сім’я та відкриття вокальної школи «Crystal Voice». Також пишається великою кількістю авторських пісень, які слухають по всій Україні.

 

Сергій Лазановський, 25 років
Народився в с. Попельники Івано-Франківської області, живе в Івано-Франківську

Хобі/захоплення: Танці і спів, які минулого року переросли у професію. Також захоплюється читанням книг та грою на фортепіано.

Улюблений стиль в музиці: Слухає різну музику, не виділяє якогось конкретного стилю, проте один з улюблених – народний. Для своєї творчості обрав поп.

Улюблений виконавець/кумири: Кумирів немає, але стежить за творчістю гурту «The Hardkiss» – імпонує їхня солістка Юля Саніна.
Особисте життя/сімейний стан: Зараз часу на стосунки не вистачає, оскільки цілком і повністю віддається музиці.

Життєве кредо: Незважаючи на перепони і поразки у житті, не зупинятись у досягненні своїх цілей.

 

Про зіркового тренера. Задоволений своїм вибором тренера, оскільки Надя Дорофєєва виявилась доволі душевною особистістю, а це саме те, що імпонує Сергієві. Вона перша відчула Сергія, перша натиснула кнопку, і в цей момент хлопець відчув шалений потік любові і тепла. Хоча, зізнається, на проєкт йшов до зіркової тренерки Тіни Кароль – хотів попрацювати із землячкою.

Про конкуренцію на проєкті. 11-й сезон шоу «Голос країни» відрізняється від попередніх. Головною метою було об’єднати всіх учасників, створити дружню атмосферу, і це вдалося. Сергій знайшов багато нових друзів, тому про конкуренцію на проєкті для нього не йдеться.

Участь в інших проєктах. «Голос» – дебютний вокальний проєкт Сергія Лазановського. До цього часу хлопець працював актором і телеведучим.

Про прихильників і хейтерів. Прихильники з’явились, і доволі багато. Зізнається, не очікував такої кількості. Але є і хейтери. До них Сергій ставиться цілком адекватно і спокійно. «Я не стодоларова купюра, щоб всім подобатись. У людей різні смаки, і це цілком нормально», – пояснює він.

Найбільше досягнення. Пишається тим, що разом зі своєю командою (Іриною Батюк, Романом Калином, Євгеном Чичановським) вдалося зробити крутий сольний концерт «Логін: Україна, Пароль: Пісня». Вважає це досягненням 2020 року. «З допомогою Українського культурного фонду нам вдалося оновити українські народні пісні і зробити їх ближчими до молоді», – зазначає Сергій.

 

Катя Гладій, 24 роки
Уродженка міста Бурштин Івано-Франківської області, живе у Львові.


Хобі/захоплення: Подорожі, спорт і шопінг у продуктових магазинах.

Улюблений стиль в музиці: Головне, щоб музика була оригінальна, бо зараз багато пісень схожі одна на одну. Виділяє поп, dance- та клубну музику, виконує пісні в стилі поп.

Улюблений виконавець/кумири: Любить зарубіжних зірок – Джессі Джей, Селін Діон, Лару Фабіан, Крістіну Агілеру, Дженніфер Лопес.

Особисте життя/сімейний стан: Вільна. Зізнається, що несімейна людина і весь свій час зараз зосереджує на кар’єрі.

Життєве кредо: Треба приймати виклики і йти туди, де страшно.

 

Про зіркового тренера. На «сліпих прослуховуваннях» Катя обрала своїм тренером Monatika, однак на «батлах» Катерину забрала до себе в команду Тіна Кароль. «Максимально різні команди і тренери, дуже різні атмосфери панували в команді Дмитра і Тіни. З першим все було на «лайті» – він толерантний, вихований, всі учасники в нього на однаковому рівні, з ним було легко й просто співпрацювати. З Кароль навпаки – вона строга, вимоглива і все дуже контролює. З одного боку, у Тіни було складніше, але, з другого, – в неї можна було кидати собі багато викликів, а я дуже люблю виклики», – зізнається Катя.

Про конкуренцію на проєкті. Всі на проєкті були дуже дружні – жодних образ, коли хтось проходив далі, а хтось залишав шоу. Ще на початку продюсер проекту Володимир Завадюк сказав: «У нас не сезон про якісь скандали, інтриги, розслідування – у нас всі намагаються робити класну музику».

Участь в інших проєктах. Окрім «Голосу», була учасницею «Караоке на майдані», а у 2016 році «X-фактора». Тоді Катя отримала чотири «так». Також брала участь у Чорноморських іграх та інших фестивалях.

Про прихильників і хейтерів. Прихильники з’явились – підтвердженням тому є створена нещодавно фан-сторінка. Люди підтримують як наживо, так і в коментарях. Хейтери для Каті – це просто люди, які не сприймають її як виконавицю. Погані коментарі не зачіпають, але щиро не розуміє слів типу «не має ні слуху, ні голосу» від людей, які навіть близько не орієнтуються у музичній галузі і не є в ній експертами. Найбільше запам’ятався коментар «слишком самоуверенная», бо не вважає себе такою. Катя зізнається, що вона пробивна, але не самовпевнена. Але різні думки, каже, мають право на існування.

Найбільше досягнення. Пишається тим, що у важливі хвилини завжди прислухалась до себе. Не все в житті вдавалося робити так, як хочеться, але все ж Катерина змогла знайти себе і діяти за велінням серця.

Тьома Паучек, 21 рік
Родом з Чернівців, живе в Івано-Франківську

Хобі/захоплення: Колись плідно займався бейсболом і навіть мав можливість потрапити в збірну України на позицію кетчера. Зараз його захоплення – блогерство та музика.

Улюблений стиль в музиці: Поп, хіп-хоп і «стиль Monatika». Співає в стилі поп.

Улюблений виконавець/кумири: Monatik. Це кумир для хлопця не лише у творчості, але і в житті. Артем хоче бути таким, як і він: вихованим та людяним.

Особисте життя/сімейний стан: У стосунках, має дівчину Лєру. Зустрічаються близько року.

Життєве кредо: Всі наші великі мрії – насправді маленькі цілі.

 

Про зіркового тренера. Вважає Monatika прикладом для всіх. Артемові подобаються його людяність та сімейні цінності. У майбутньому молодий учасник хоче стати таким же крутим артистом і прекрасним татом, як Дмитро.

Про конкуренцію на проєкті. Конкуренція на проєкті тільки дружня. Немає конфліктів, бійок чи обговорення одне одного. «Хоч ми всі і конкуренти, ми також і друзі, – розповідає Артем. – Ми всі одне одного поважаємо, знаємо, куди ми прийшли і для чого. Усі прийшли на проект за перемогою. Я офігіваю і кайфую від цих людей, тому що з кожним є про що поговорити, з кожним з них у мене щонайменше одне спільне захоплення – музика».

Участь в інших проєктах. Не брав участі.

Про прихильників і хейтерів. Прихильники з’явилися. «Це люди, яких я поважаю за те, що вони слухають мене, що дивляться, за те, що вони віддають перевагу мені, – каже Артем. – Це люди, яким я вдячний, і великий їм уклін. І взагалі – знімаю перед ними капелюха, тому що це мої люди». А про хейтерів хлопець такої думки: «Спеціально не читаю коментарів, тому що знаю, що знайдеться кілька людей, яким не сподобається те, що я роблю, а мені це вплине на психіку, тому що з хейтерством я трохи не дружу».

Найбільше досягнення. Дуже пишається тим, що ще рік тому був аніматором, а тепер є учасником головного вокального шоу країни.

 

Автор: Вікторія Пасайлюк

Стаття опублікована в журналі МІСТО № 35

Усі статті журналу МІСТО читайте тут

*Передрук матеріалу дозволяється тільки за погодженням з редакцією.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...