Мед Атлант

Калуські муніципали відзвітували про роботу

Сьогодні, 16 лютого, на оперативній нараді начальник відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради Михайло Костельний проінформував про роботу інспекції за останній тиждень.

Інспектори з охорони громадського порядку у звичному режимі проводили патрулювання вулицями міста та забезпечували порядок під час масових заходів.

За тиждень інспектори виявили та припинили 13 випадків розпивання спиртних напоїв в громадських місцях, 43 випадки торгівлі з рук та 7 випадків жебракування. А також було проведено 71 профілактичну бесіду щодо недопущення порушення громадського порядку.

За останній тиждень інспектори благоустрою  склали три протоколи про адміністративне правопорушення. А також зробили 19 зауважень, склали 13 приписів і 15 актів обстеження території.

Інспектори з паркування за порушення правил стоянки та паркування, зафіксованих у режимі фото- і відеозйомки  склали 89 адміністративних матеріалів.
З початку лютого, станом на 16 число, порушники правил паркування сплатили до міського бюджету понад 28,7 тис. гривень штрафів.

Окрім того, інспектори з охорони громадського порядку у звичному режимі проводили патрулювання вулицями міста та забезпечували порядок під час масових заходів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...