Мед Атлант

“Хочу допомогти вашому народу і солдатам”: німець Герман Вейх переказав коломийському фонду 30 тис. грн

Герман Вейх з Баварії від початку повномасштабної війни допомагає організаціям, що забезпечують українських військових. Нещодавно чоловік переказав 30 тис. грн коломийському благодійному фонду “Локомотив” на потреби ЗСУ.

На сторінці фонду він розповів про свою мотивацію допомагати, а волонтери “Локомотива” віддячили йому за пожертву, пише Суспільне.

“Чому я зараз в Україні? Тому що я хочу хоча б якось допомогти вашому народу, солдатам, які захищають вас. Я допомагаю волонтерським організаціям, де люди роблять енергетичні батончики, сигарети, дістають речі, які необхідні зараз на фронті”, — розповів Герман Вейх.

Україну чоловік підтримує вже 27 років. Він — представник українсько-баварського товариства “Коло друзів”. Нещодавно Герман Вейх переказав 30 тис. грн на рахунок коломийського благодійного фонду “Локомотив” для закупівлі й передачі необхідної амуніції на фронт.

“Щиро вдячні Герману Вейху за його щедру пожертву. Додамо, що це — далеко не перша фінансова допомога від небайдужих іноземців. Це ще раз підтверджує той факт, що за Україну вболіває весь цивілізований світ. Кожна свідома людина розуміє, що російську нечисть мусимо зупинити саме ми!” — написали на Facebook-сторінці фонду.

Герман Вейх додав, сподівається, що скоро в Україні настане мир і він допомагатиме українцями відбудовувати країну.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...